Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos HUSET Men & Women

 

Betaling

Huset Men & Women modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, Mobilepay, Paypal, Shop Pay, Google Pay & Apple Pay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Huset Men & Women bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Levering

Huset Men & Women leverer ordre, hvor alle varer er på lager, på 1-2 hverdage. Vi sender med GLS.

Der der gratis fragt på alle ordre over 500,-

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. Huset Men & Women vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Huset Men & Women
Metheasvej 5
6960 Hvide Sande

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Bliver din bestilling opdelt, og du får derfor leveret dine varer af flere omgange, så regnes perioden fra den dag, du modtager den sidste vare.

Returneringsomkostninger skal du selv betale for, men du kan vælge gratis at aflevere dine vare i vores fysiske butik. Du kan ikke fortryde dit køb, ved at nægte modtagelsen af pakken. 

Fragtomkostninger refunderes ikke. Har du fået gratis fragt og vælger at refundere hele dit køb, fratrækkes et fragt og service gebyr på i alt 45,- fra totalbeløbet.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet.

Meddelelsen skal gives pr. mail på husethvs@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Som kunde, har du det fulde ansvar for de varer som skal returneres, inden vi har modtaget dem igen i vores fysiske butik. Vi anbefaler derfor, at du returnerer i den originale emballage. Det vil også sige at, at du har ansvaret for, at pakken når frem til vores adresse. Vi anbefaler derfor, at du sender varen tilbage med Track & Trace. Vi modtager kun pakker som sendes direkte til vores butik.

Du kan oprette et retur label her 


Ved returnering sendes der til:

Huset Men & Women
Metheasvej 5
6960 Hvide Sande

RETURSEDDEL

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage, så er du altid velkommen til at kontakte os på vores e-mail: husethvs@gmail.com , og så vil vi gøre det bedste vi kan, for at hjælpe dig.

Hvis du er uenig i vores afgørelse, kan du kontakte:

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: husethvs@gmail.com