Retur & Levering

Du kan oprette et retur label her

Husk at læs vores betingelser hvis du er i tvivl om noget eller kontakt os på: info@husethvs.dk

 

Retur & fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Bliver din bestilling opdelt, og du får derfor leveret dine varer af flere omgange, så regnes perioden fra den dag, du modtager den sidste vare.

Returneringsomkostninger skal du selv betale for, men du kan vælge gratis at aflevere dine vare i vores fysiske butik. Du kan ikke fortryde dit køb, ved at nægte modtagelsen af pakken. 

Fragtomkostninger refunderes ikke. Ved brug af vedlagt returlabel, fratrækkes 50,- fra returbeløbet.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Som kunde, har du det fulde ansvar for de varer som skal returneres, inden vi har modtaget dem igen i vores fysiske butik. Vi anbefaler derfor, at du returnerer i den originale emballage. Det vil også sige at, at du har ansvaret for, at pakken når frem til vores adresse. Vi anbefaler derfor, at du sender varen tilbage med Track & Trace. Vi modtager kun pakker som sendes direkte til vores butik. Ved uafhentet pakker, fratrækkes et returgebyr på 50,-

Du kan oprette et retur label her


Ved returnering sendes der til:

Huset Men & Women
Metheasvej 5
6960 Hvide Sande

RETURSEDDEL

 

Levering

Huset Men & Women leverer ordre, hvor alle varer er på lager, på 1-3 hverdage. Vi sender med PostNord.

Der der gratis fragt på alle ordre over 300,-

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. Huset Men & Women vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Huset Men & Women
Metheasvej 5
6960 Hvide Sande

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.